HAZIRLIK

Naturel, kavrulmuş veya ağartılmış fındıklar tekniğine uygun olarak daha küçük parçalara kesilerek hazırlanır. Üründeki zar oranı ve nem oranı istenilen seviyeye ayarlanır.

BOYUTLAR

İstenilen aralıkta 0 - 4 mm, 1 - 3 mm, 2 - 4 mm, 3 - 5 mm, 4 - 8 mm, 5 - 11 mm, 7 - 11 mm, 0 - 10 mm veya 0 -12 mm olarak hazırlanır

KULLANIM ALANLARI

Dondurma, çikolata, bisküvi ve pastacılık sanayinde kullanılır.

AMBALAJLAMA

25 kg, 50 kg, 80 kg jüt naylon çuvallarda, 25 kg, 50 kg Kraft çuvallarda, 5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 20 kg, 25 kg şeffaf renkli veya alüminyum vakumlu çuvallarda, karton kutuda veya paletlerde kartonsuz, 500 kg, 700 kg, 800 kg, 1000 kg büyük çuvallarda.