HAZIRLIK

Naturel fındıklar hafif bir işlemden geçirilerek fındığın üzerindeki zar soyulur ve %5 zarlı , %4-5 istenilen nem oranına sahip beyazlatılmış fındık elde edilir .

BOYUTLAR

9 - 11 mm, 11 - 13 mm, 13 - 15 mm, 15 mm+ veya 9 mm - 16 mm olmak üzere tekli  çoklu istenilen ebatlarda hazırlanmaktadır .

KULLANIM ALANLARI

Çikolata, şekerleme ve pastacılık sanayinde kullanılır . Ayrıca atıştırmalık olarak da tüketilir .

AMBALAJLAMA

25 kg, 50 kg, 80 kg jüt naylon çuvallarda, 25 kg, 50 kg Kraft çuvallarda, 5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 20 kg, 25 kg şeffaf renkli veya alüminyum vakumlu çuvallarda, karton kutuda veya paletlerde kartonsuz, 500 kg, 700 kg, 800 kg, 1000 kg büyük çuvallarda.